HINT | Hout & Interieur

Over ons

Welkom in onze ontvangstruimte in Kruisem, waar uw droominterieur werkelijkheid wordt. Samen kunnen we uw visie tot leven brengen, stap voor stap, van concept tot realisatie. Hint staat steeds klaar om samen met u uw ideale interieur te creëren.

Vertel ons uw ideeën en wij gaan aan de slag. We beginnen met het creëren van een gedetailleerd 3D-ontwerp en een nauwkeurige prijsofferte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Zodra alles is goedgekeurd, nemen wij de verantwoordelijkheid voor de precieze plaatsing.

Hint gelooft in de kracht van samenwerking en hecht veel waarde aan open communicatie. Door een nauwe samenwerking met u en/of uw architect zorgen we ervoor dat elk aspect van het project tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Sinds onze oprichting in 2012 ligt onze focus op kwaliteit en creativiteit in maatwerk. Met ons competente team van specialisten hebben we dan ook reeds een solide reputatie opgebouwd als trouwe partner van verschillende architecten.

Wij kiezen enkel voor de allerbeste materialen. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakmanschap wordt uw interieur perfect op maat gerealiseerd. Zo bereiken we dat unieke evenwicht tussen schoonheid en functionaliteit.